Vacature Leerkracht Bewegingsopvoeding

Basisschool HHC Kasteelstraat is op zoek naar een leerkracht bewegingsopvoeding.

Het gaat om een vervanging van de leerkracht wegens ziekte. Onmiddellijke indiensttreding.

Van 27/02/2023 tot 31/02/2023

Aanbod:

Wij bieden jou een opdracht van 20/24 (op vrijdagnamiddag zijn er geen lessen bewegingsopvoeding op school). Je vervangt een collega die omwille van een blessure revalideert tot 31 maart 2023.

Je geeft lessen bewegingsopvoeding in de hele basisschool, van de jongste kleuters (2,5 jaar) tot het 6e leerjaar (12 jaar). Op vrijdagvoormiddag geef je zwemles in Sportoase Hallebad.

Je komt terecht in een basisschool met 10 klassen van elk ongeveer 22 leerlingen. Je neemt de klasgroep op sleeptouw en helpt de kinderen bij hun leerproces. Onze school is een oefenplaats waar kinderen zich met hoofd, hart en handen creatief ontwikkelen vanuit hun eigen leefwereld. We vormen samen een warm team waarbij alle collega’s elkaar waarderen. Je werkt nauw samen met 2 collega's bewegingsopvoeding.

De school is gelegen in het midden van de wijk Essenbeek en is vlot bereikbaar. In de onmiddellijke omgeving van de school is er ruime parkeergelegenheid. De turnzaal is steeds beschikbaar voor de lessen bewegingsopvoeding in de onmiddellijke omgeving van de school zijn er terreinen beschikbaar om in openlucht te sporten.

Onze school is aangesloten bij scholengemeenschap KORHA basis. Via de samenwerking tussen deze 13 scholen proberen we het personeel maximaal werkzekerheid te bieden.


Solliciteren kan via:

  • E-mail naar:  maarten.deridder@hhchalle.be
  • Telefonisch op:  02/308.51.79
  • U kan de school telefonisch bereiken op weekdagen van 8u20 tot 16u00.


Vereisten:

U bent in het bezit van het diploma: Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs, Lichamelijke Opvoeding

Je bezorgt de school een recent (maximaal 1 maand oud op het moment van indiensttreding) uittreksel uit het strafregister van het model dat bestemd is voor ‘de uitoefening van een activiteit die onder opvoeding, psychomedische-sociale begeleiding, hulpverlening aan de jeugd, kinderbescherming, animatie of begeleiding van minderjarigen valt’.


Vacature Leerkracht Bewegingsopvoeding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x