KKSL3A

Gezelschapsspelletjes spelen

Lees meer

Schoolreis: Zoo Planckendael

Lees meer

LOVE FOOTBALL INITIATIE

De leerlingen van de 2e graad kregen een voetbalinitiatie door een gediplomeerde instructeur voetbal.

Lees meer

sportdag Joepie L3 + L4

De leerlingen van L3 en L4 hadden sportdag op het speelplein Joepie. In de voormiddag stonden tal van sporten op het programma zoals bumpball en voetbal, in de namiddag hielden we onze eigen Olympische spelen.

30 mei 2024

Lees meer

Bezoek Plantentuin Meise

Tijdens ons bezoek aan de Plantentuin namen we deel aan de workshop 'Er zoemt iets in de plantentuin', naar aanleiding van de week van de bij. We zagen onder andere een reuzegrote bijenkorf en konden ook de bijen aan het werk zien in de bijenkasten. Achteraf mochten we proeven van de nectar en de honing van de bijen uit de Plantentuin. HMMM!

Lees meer

Soep maken

Tijdens de WO lessen leerden we al heel wat over gezond en evenwichtig eten. Vandaag gingen we aan de slag met seizoensgroenten uit de lente en maakten we samen soep. Deze werd achteraf ook geproefd en door iedereen gesmaakt!

Lees meer

Keith Haring

Tijdens de taallessen werkten we rond het thema 'kunst'. De leerlingen kropen in de huid van de beroemde kunstenaar Keith Haring en maakten krijtkunstwerken op de speelplaats.

Lees meer

Sport en spel in het park

Op maandag 13 mei trokken we met de klas naar het Domein van Huizingen voor een voormiddag vol sport en spel. Onder een stralend zonnetje beleefden de leerlingen een fijne, sportieve dag!

Lees meer

Godsdienst: Levensadem

Tijdens de godsdienstlessen werkten we rond het thema 'levensadem'. Als slot gebruikten we onze adem om een mooi kunstwerkje te maken voor iemand belangrijk in ons leven.

Lees meer

Sneeuwpret

Lees meer

Kerstonbijt

De dag voor de kerstvakantie hielden we op school een kerstontbijt, samen met het vierde leerjaar. Iedereen bracht wat lekkers mee en smullen maar!

Lees meer

Hoekenwerk kerst

We werkten in verschillende hoeken rond het thema kerst. Verschillende vakken kwamen hierbij aan bod.

Lees meer

Meten met de liter en de deciliter

Tijdens de stageweek van juf An gingen de kinderen tijdens een hoekenwerk aan de slag met de liter en de deciliter. Ze ontdekten wat een deciliter precies is, waar een deciliter in kan, .... Een leerrijk moment waar samenwerken erg belangrijk was! Juf An nam op het einde van de week afscheid van ons. We gaven haar een dikke groepsknuffel. We gaan haar missen!

Lees meer

Voorleesweek

Tijdens de voorleesweek kwamen enthousiaste ouders/grootouders voorlezen uit hun favoriete (prenten)boek. Het was voor de leerlingen telkens een boeiend en gezellig moment.

Lees meer

Sinterklaas op school L3

6 december 2023

Lees meer

Halloween op school

De dag voor de herfstvakantie vieren we Halloween op school. Iedereen trok voor deze gelegenheid zijn griezeligste outfit aan!

Lees meer

Hoekenwerk in het thema herfst/Halloween

De leerlingen werkten in verschillende hoeken rond het thema herfst en Halloween. De leerlingen kozen zelf in welke hoeken ze aansloten. Zo konden ze lezen in griezelige boekjes in de leeshoek, een spookverhaal maken in de taalhoek, het bosspel spelen in de speelhoek, ... Kortom, voor elk wat wils!

Lees meer

Vetbollen maken

Tijdens de lessen WO leerden we al heel wat over de planten en de dieren in de herfst. Als afsluiting van het thema maakten we samen voederbollen voor de vogels, zodat ook zij aan eten geraken als het wat kouder wordt!

Lees meer

Naar het bos

Samen met het vierde leerjaar trokken we naar het bos. We leerden heel wat bomen, planten en dieren kennen aan de hand van verschillende opdrachten. In de namiddag toonden de leerlingen wat ze allemaal vonden in het bos en stelden ze hun eierdoos samen.

Lees meer

Workshop 'Gedrukt bedrukt '

Lees meer

Workshop Villa Basta

Lees meer

Spelen in de tuin

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x